Perinteiset Marseille-saippuat

 

Le Comptoir du Bain on ranskalainen, vuodesta 2002 valmistettu tuotesarja, johon kuuluu värikkäitä ja tuoksuvia hyvinvointi- ja hygieniatuotteita.

Tuotteet on dermatologisesti testattu ja niiden koostumus on hypoallergeeninen. Lisäksi ne EIVÄT sisällä säilöntäaineita (neste- ja
Extra Riche -saippuat), eläinperäisiä rasvoja, mineraaliöljyjä, parabeeneja, fenoksietanolia tai sulfaatteja.

 

MYYNTI:
Pasi Järvilehto
pasi.jarvilehto(at)marseillesaippua.fi
0500 730922

 

MAAHANTUOJA:

Nordic Esthetique Trading Oy. Tuomme maahan huippubrändejä ja tarjoamme kynsi-, kosmetiikka- sekä ripsienpidennystuotteita ja myös hoitolalaitteita ja -kalusteita ammattilaisille ja osin myös kuluttajille. Kauttamme saatte myös konsultaatiota tuotteiden oikeaan käyttöön.

Nordic Esthetique Trading -yritysperheeseen kuuluvat Esthetique Hoitolasi ja Esthetique Boutique, sekä Verkkokauppa hoitolasi.fi josta voit ostaa tuotteita 24/7. Tuomme maahan myös laadukkaita ranskalaisia Algotherm-ihonhoitotuotteita.

Onko sinulla asiaa, joka liittyy Marseillesaippuoihin tai verkkokauppaan? Ota yhteyttä alla näkyvillä tiedoilla. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja tuotteistamme.

Nordic Esthetique Trading Oy
Satakunnakatu 28
33210 Tampere

GSM +358 451 792 031
Email info(at)marseillesaippua.fi
eShop www.hoitolasi.fi

Tiesitkö?

 

Marseille-saippuan historia ulottuu vuosisatojen taakse. Se on ainutlaatuinen, luonnollinen ja aito tuote. 1600-luvulla Aurinkokuningas Ludvig XIV asetti säädöksen joka kieltää käyttämästä Marseille-saippuan valmistukseen eläinperäisiä rasvoja. 1812 Napoleon Bonaparte vakiinnutti tuotenimen ”de savon de Marseille” ja perinteinen resepti saippualle ajoittuu myös näihin aikoihin.

Marseille-saippua on erinomainen tuote henkilökohtaiseen hygieniaan. Se ei saastuta, ja on täysin biohajoava. Lisäksi sitä voidaan käyttää myös pyykinpesuun. Se on hellävarainen herkillekin kankaille, mutta irrottaa silti myös tahrat. Se sopii herkkäihoisten pyykille, koska se ei sisällä allergeeneja.

Aidolla Marseille-saippualla on lisäksi antibakteerisia ominaisuuksia, myös koit vierastavat sitä. Saippua olikin yksi niistä asioista, joilla hygieniataso ja sitä kautta väestön terveys koheni huimasti 1800-luvulla.